شمشین گردهمایی بسترن سواران با حضور مدیران فروش و سازمان خدمات پس از فروش شرکت بهمن موتور با هدف اطمینان مشتریان از ادامه ارائه ی خدمات به آنها، در روز ۲۷ ام مردادماه در پارک پاک نژاد تهران برگزار شد.
در این گردهمایی برای اولین بار شرکت بهمن موتورهمراه با تیم خدمات پس از فروش خود حضور یافت تا به بسترن سواران B۵۰ و مشتریان وفادار خود این اطمینان را بدهد که هیچ نگرانی بابت ارائه خدمات محصولات شرکت حتی در صورت توقف تولید محصولی وجود ندارد.
گفتنی است در این گردهمایی، حضور محصول جدید شرکت بهمن موتور، بسترن B۳۰ با استقبال زیادی روبرو شد و بسترن سواران در فرصتی که داشتند خودروی B۳۰ را تست کردند و نظرات خود را به مسئولین فروش و بازاریابی انعکاس دادند.
خودروی B۳۰ محصول جدید شرکت FAW می باشد که از سال ۲۰۱۵ وارد بازار چین شده است. این شرکت به عنوان اولین و بزرگترین شرکت تولید کننده خودروکه با همکاری با شرکت های فولکس واگن ، آئودی ، مزدا و جنرال موتورز توانسته به تولید سالانه بیش از ۳ میلیون دستگاه دست یابد. که اخیرا فروش آن توسط شرکت آغاز شده است.
گیربکس ۶ سرعته آیسین ژاپن، سیستم فرمان الکتریکی، کنترل پایداری الکترونیکی، ساختار بدنه ایمن، کروز کنترل، سان روف برقی، سیتم رهیاب مجهز به نقشه کامل ایران و از همه مهمتر گارانتی ۳ سال یا ۱۰۰ هزار کیلومتر از ویژگی های متمایز این خودرو می باشد.
در پایان مراسم بسترن سواران مستقیم با مسئولین شرکت از تجربه های خود با آسا حرف زدند و تیم خدمات پس از فروش نیز برخی از خدمات آنها را به صورت رایگان انجام داد.